Teknik Trading Saham

Terdapat pelbagai jenis teknik yang digunakan didalam pelaburan saham. Kami akan kongsikan teknik-teknik yang mudah difahami dan senang untuk dipraktikkan. KLIK SINI untuk pelajari teknik-teknik trade saham yang menarik. Mantapkan satu teknik sahaja pun sudah mencukupi untuk membuat keuntungan di pasaran saham. Semoga bermanfaat ya.

Analisis Kaunter

Disini kami akan bincangkan kaunter-kaunter yang menarik dan akan disertakan dengan chart, fundamental, QR report, price target dan sebagainya. Semoga serba sedikit dapat memberikan manfaat kepada anda semua. Untuk semua senarai kaunter yang telah dianalisis boleh KLIK SINI ya.

Kelas Saham TCT

Kami menganjurkan dua kelas saham iaitu Kelas Saham Asas : Fundamental & Teknikal dan juga Kelas Saham Teknikal (Advanced). Boleh klik pada icon diatas untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang kelas saham yang kami anjurkan.

WHAT OTHERS SAY ABOUT US

Join group telegram traders corner talk memang A
Haziq Karim
Pembelajaraan mudah difahami, sifu-sifu yang sempoi dan berpengalaman. Rupanya banyak teknik-teknik advance yang boleh kita guna untuk trading. Pilih je yang mana yang sesuai dengan diri. Terima kasih sifu-sifu atas ilmu yang diberi.
Sally
pengkongsian ilmu yang sangat padat dan ringkas. kelas yang sangat menarik untuk belajar ilmu saham secara advance dengan cara penyampaian secara santai dan mudah difahami. sangat berpuas hati. terima kasih atas semua ilmu yang dikongsi.
Elis
Kursus saham terbaik dan nyata kejujuran dalam penyampaian ilmu yang tersangat berbaloi dengan yurannya…Alhamdullilah…jazakallahukhair pd sifu-sifu sekalian.
Baser Trader
Terima kasih kpd cikgu2 yang mengajar kami selama 2 hari utk ilmu TCT. Selama ini ssh nk nmpk signal buy/sell/hold.. after datang class nmpk terang dan saya rasa yakin nak trade dgn tenang dan profit yg konsisten. Saya doakan cikgu2 sukses di dunia dan diakhirat..
TCJ
Sudah lama cari kelas seperti ini yang memberi penerangan terperinci aplikasi setiap indicator dan kaitannya antara satu sama lain. Tahniah, baru nampak cerah di mana nak buy, sell, hold dan cutloss dengan senang hati. Terima kasih saudara-saudara penceramah yang telah berkongsi ilmu dengan tulus ikhlas. Sangat hebat.
Wan Patimah
Terimakasih … Skopnya kursusnya sangat baik untuk aplikasi. Ia dapat diibaratkan seperti memberi joran serta menjelaskan penggunaannya. Apabila selesai kursus, maka kami sudah ada ilmu pengetahuan yg baik utk memancing. Dgn bimbingan seterusnya melalui kumpulan telegram bakat kami akan diasah hingga menjadikan kami pemancing2 yang mahir dan berdikari, insyaAllah.
Esmet Sidqie
Saya join sebab 1. Bro Lucas bagi link suh join 2. Yang terror2 kat sini sangat humble dan x kedekut dan sanggup ulang2 jawab soklan yg sama dari noobs. 3. Members tidak dipaksa utk contribute. Nk jadi CCTV (saya le tew😅)pon x kena sindir. 4. Soklan saya selalunya akan dijawab oleh someone. X de bunyi 🦗🦗🦗 lepas tanya soklan. 5. X kena joget💃🕺? 6. Positive vibes. 7. Friendly dan tidak judgemental. Anyway, tidak semua info dlm group ni saya guna, sebab mmg x smpt guna pon...modal kuman😁. Tapi keep up the noble and good work. Group ni mmg mantopp dah.
Wan Shahar
Group ni bagus 👍 recommended 😬 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
HK
Sy join group ni sbb byk ilmu yg dikongsikn 😊😊 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Mienots Suhana
Group yg very informative, byk sharing ilmu2 spt penggunaan beberapa indi, fast response jika ada kemusykilan berkaitan kaunter2 yg dihold, pendek cite...ada guidance la...thanks yek admin. moga dimurahkan rezki dan teruskan usaha membantu para newbies. Lets make profits together! kalu nangis kena CL pun sama2 la kita hihi 😝 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Putri
Group paling aktif tak kira masa....byk ilmu boleh hadam dlm group ni. - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Suffian Rahim
Saya terpesona dengan kehandalan sifu IZZKEBAYA dan lain pakar saham tentang TA. I salute to your skills and experience plus sincere sharings. - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Molly Gan
You guys share a lot of trading idea and knowledge..especially admin..good to learn from all of you experts..no charge at all! let's try to make profit together! - Ahli Telegram Group
ZZZ Fire
Saya masih baru dalam dunia saham dan dah banyak alami kerugian. Saya join group nih utk mendapat dedahan lebih ttg ilmu saham dah mengharapkan bimbingan dalam membuat keputusan utk membeli sesuatu saham. Alhamdulillah sejak join group nih Saya mendapat sedikit sebanyak trading idea utk saya teruskan semangat dlm dunia saham. Saya dah pernah ikuti kelas asas saham yg cukup Mahal untuk Saya give up dgn saham 😅. -ahli telegram group
Nurasia Abdul Hamid
I just joined this channel and find it very good because of all you share good knowledge as well..free knowledge some more.. So if made profit, must share with the poors.. Must donate some and share some. - Our Telegram Group Members
ZZZ
Semua buat kajian bersama2. Nak beli kaunter pun yakin. Terbaik lah
Ahmad Ashar
Join kelas awal tahun 2019. Alhamdulillah, loss sebelum kelas dapat cover dengan cepat. Pembelajaran selama 2 hari yg sangat komprehensif dan padu. Bukan sekadar teori tetapi hands on terus. Sangat-sangat membuka mata bagi saya yang masih newbie. Kalau newbie mcm saya masuk kelas mesti terfikir, nanti akan ada lagi kelas lebih advance ke? Boleh ke nak trade lepas kelas? Boleh ke nak konsisten lepas kelas? Boleh berdiri sendiri ke lepas kelas? Kalau saya lepas kelas, Alhamdulillah ya. Terus terang fee tidak mahal, sangat berbaloi dengan ilmu yang akan perolehi. Semoga terus konsisten dan profit. Group TCT the best!
Syed
Top
error: Content is protected !!