Teknik Trading Saham

Terdapat pelbagai jenis teknik yang digunakan didalam pelaburan saham. Kami akan kongsikan teknik-teknik yang mudah difahami dan senang untuk dipraktikkan. KLIK SINI untuk pelajari teknik-teknik trade saham yang menarik. Mantapkan satu teknik sahaja pun sudah mencukupi untuk membuat keuntungan di pasaran saham. Semoga bermanfaat ya.

Analisis Kaunter

Disini kami akan bincangkan kaunter-kaunter yang menarik dan akan disertakan dengan chart, fundamental, QR report, price target dan sebagainya. Semoga serba sedikit dapat memberikan manfaat kepada anda semua. Untuk semua senarai kaunter yang telah dianalisis boleh KLIK SINI ya.

Forum

Anda semua dijemput untuk menyertai perbincangan di dalam forum kami. Anda juga boleh cadangkan tajuk perbincangan forum. Semoga perbincangan di dalam forum ini dapat memberi manfaat dan rujukan kepada semua yang berminat didalam pelaburan saham. KLIK SINI untuk sertai perbincangan di ruangan forum.

WHAT OTHERS SAY ABOUT US

Join group telegram traders corner talk memang A
Haziq Karim
Group ni bagus 👍 recommended 😬 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
HK
Sy masih baru dlm dunia saham..harap dapat blajar ngan sifu2 dlm grup ni..especially sifu faizul dan sifu asyraf..😊 - Ahli Group Telegram Traders Corner
Mukhriz
Sy join group ni sbb byk ilmu yg dikongsikn 😊😊 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Mienots Suhana
Group yg very informative, byk sharing ilmu2 spt penggunaan beberapa indi, fast response jika ada kemusykilan berkaitan kaunter2 yg dihold, pendek cite...ada guidance la...thanks yek admin. moga dimurahkan rezki dan teruskan usaha membantu para newbies. Lets make profits together! kalu nangis kena CL pun sama2 la kita hihi 😝 - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Putri
Group paling aktif tak kira masa....byk ilmu boleh hadam dlm group ni. - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Suffian Rahim
Saya terpesona dengan kehandalan sifu IZZKEBAYA dan lain pakar saham tentang TA. I salute to your skills and experience plus sincere sharings. - Ahli Group Telegram Traders Corner Talk
Molly Gan
You guys share a lot of trading idea and knowledge..especially admin..good to learn from all of you experts..no charge at all! let's try to make profit together! - Ahli Telegram Group
ZZZ Fire
Saya masih baru dalam dunia saham dan dah banyak alami kerugian. Saya join group nih utk mendapat dedahan lebih ttg ilmu saham dah mengharapkan bimbingan dalam membuat keputusan utk membeli sesuatu saham. Alhamdulillah sejak join group nih Saya mendapat sedikit sebanyak trading idea utk saya teruskan semangat dlm dunia saham. Saya dah pernah ikuti kelas asas saham yg cukup Mahal untuk Saya give up dgn saham 😅. -ahli telegram group
Nurasia Abdul Hamid
I just joined this channel and find it very good because of all you share good knowledge as well..free knowledge some more.. So if made profit, must share with the poors.. Must donate some and share some. - Our Telegram Group Members
ZZZ
Semua buat kajian bersama2. Nak beli kaunter pun yakin. Terbaik lah
Ahmad Ashar
Saya join sebab 1. Bro Lucas bagi link suh join 2. Yang terror2 kat sini sangat humble dan x kedekut dan sanggup ulang2 jawab soklan yg sama dari noobs. 3. Members tidak dipaksa utk contribute. Nk jadi CCTV (saya le tew😅)pon x kena sindir. 4. Soklan saya selalunya akan dijawab oleh someone. X de bunyi 🦗🦗🦗 lepas tanya soklan. 5. X kena joget💃🕺? 6. Positive vibes. 7. Friendly dan tidak judgemental. Anyway, tidak semua info dlm group ni saya guna, sebab mmg x smpt guna pon...modal kuman😁. Tapi keep up the noble and good work. Group ni mmg mantopp dah.
Wan Shahar
Top