Subscribe
Notify of
guest
68 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esmet Sidqie bin A Mutalib
Esmet Sidqie bin A Mutalib
2 years ago

Terimakasih … Skopnya kursusnya sangat baik untuk aplikasi. Ia dapat diibaratkan seperti memberi joran serta menjelaskan penggunaannya. Apabila selesai kursus, maka kami sudah ada ilmu pengetahuan yg baik utk memancing. Dgn bimbingan seterusnya melalui kumpulan telegram bakat kami akan diasah hingga menjadikan kami pemancing2 yang mahir dan berdikari, insyaAllah.

Mohd fauzi
2 years ago

Mohon pencerahan tentang saham dan fee utk join kursus ini. Terima kasih

Nik Hazwan
Nik Hazwan
Reply to  masteradmin
1 year ago

Saya berminat. Ni no fon saya 0139327995

Mad
Mad
2 years ago

kelas pengajian yg padat dgn ilmu. sangat digalakkan kpd semua traders yg ingin berjaya dlm saham. tq tim tct

DIN
DIN
2 years ago

cerah mata bila tengok chart. terima kasih sudi share ilmu. terbaik TCT.

boyka
boyka
2 years ago

Alhamdulillah syukur sgt sbb silibus terbaik dan sangat berbaloi dengan harga… lepas join kelas rasa lebih berkeyakinan untuk trade dgn selamat dan untung…bye bye teknik hope

mad
mad
2 years ago

Alhamdulillah…. mencapai matlamat sertai kelas yang banyak membantu membuka jalan mengenai carta saham dan teknik teknik tebaik yang boleh digunakan…
terima kasih

aiman
2 years ago

TCT power!!!
Very recommended to all.

mama ros
mama ros
2 years ago

terima kasih kepada tenaga pengajar tct BEST…
.
kini mama ros lebih jelas dengan support resistance dan penggunaan indicator
.
semoga masa depan lebih cerah dlm dunia trade…

abamkacak
2 years ago

sepanjang kelas 2hari.. Teknik TCT sangat ringkas dan berkesan..abam xsabar nak trade besok ni…. semoga sifu2 TCT dimurahkan rezeki dan dapat membantu lebih banyak pelabur2 diluar sana..

TCJ
TCJ
2 years ago

Terima kasih kpd cikgu2 yang mengajar kami selama 2 hari utk ilmu TCT.

Selama ini ssh nk nmpk signal buy/sell/hold.. after datang class nmpk terang dan saya rasa yakin nak trade dgn tenang dan profit yg konsisten.

Saya doakan cikgu2 sukses di dunia dan diakhirat..

Wan Patimah
2 years ago

Sudah lama cari kelas seperti ini yang memberi penerangan terperinci aplikasi setiap indicator dan kaitannya antara satu sama lain. Tahniah, baru nampak cerah di mana nak buy, sell, hold dan cutloss dengan senang hati.
Terima kasih saudara-saudara penceramah yang telah berkongsi ilmu dengan tulus ikhlas. Sangat hebat.

Baser Trader
2 years ago

Kursus saham terbaik dan nyata kejujuran dalam penyampaian ilmu yang tersangat berbaloi dengan yurannya…Alhamdullilah…jazakallahukhair pd sifu-sifu sekalian.

F0909
2 years ago

terima kasih semua tenaga pengajar…banyak tips2 yang diberikan..tidak kedekut ilmu..cara penyampaian y senang difahami..indikator y digunakan juga sangat bagus..terima kasih sekal lagi..

elis
elis
2 years ago

pengkongsian ilmu yang sangat padat dan ringkas. kelas yang sangat menarik untuk belajar ilmu saham secara advance dengan cara penyampaian secara santai dan mudah difahami. sangat berpuas hati. terima kasih atas semua ilmu yang dikongsi.

Sally
Sally
2 years ago

Pembelajaraan mudah difahami, sifu-sifu yang sempoi dan berpengalaman. Rupanya banyak teknik-teknik advance yang boleh kita guna untuk trading. Pilih je yang mana yang sesuai dengan diri. Terima kasih sifu-sifu atas ilmu yang diberi.

Hafizm
Reply to  Sally
2 years ago

Kat mana nk daftar ni

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

Syed
Syed
1 year ago

Join kelas awal tahun 2019. Alhamdulillah, loss sebelum kelas dapat cover dengan cepat. Pembelajaran selama 2 hari yg sangat komprehensif dan padu. Bukan sekadar teori tetapi hands on terus.

Sangat-sangat membuka mata bagi saya yang masih newbie. Kalau newbie mcm saya masuk kelas mesti terfikir, nanti akan ada lagi kelas lebih advance ke? Boleh ke nak trade lepas kelas? Boleh ke nak konsisten lepas kelas? Boleh berdiri sendiri ke lepas kelas?

Kalau saya lepas kelas, Alhamdulillah ya.

Terus terang fee tidak mahal, sangat berbaloi dengan ilmu yang akan perolehi.

Semoga terus konsisten dan profit. Group TCT the best!

Am
Am
1 year ago

Teknik-teknik yang mudah difahami untuk di aplikasikan dalam trading plan.

Tips2 dan trading idea yang bagus. Terima kasih tenaga pengajar

Jeri
1 year ago

Terbaik dapat belajar advance teknik dan dapat juga customised scanner untuk trading…

Mohd Hanafiah
1 year ago

Perkongsian ilmu yang sangat berkesan..cerah mata tengok chart..Terima kasih semua sifu TCT

Hasli
Hasli
1 year ago

Alhamdulillah…tenaga pengajar yang berkaliber dan mantop…berbaloi dengan ilmu yang diberi

nurul
1 year ago

very recommended!
tahniah & terima kasih buat tenaga pengajar yg sudi berkongsi ilmu yg sgt22 bermakna bg org baru mcm saya ^_^

Hanis
1 year ago

Terbaik cikgu2 tct…penerangan yg mantap ttg penggunaan indicator ta dari yang asas hingga ke advanced..sgt berbaloi dgn harga yuran…jangan terpengaruh dgn dewa2 yg mengenakan yuran yg mahal…indicator yg dibuat oleh pihak admin sgt2 membantu…InsyaAllah nampak cahaya yg terang..tahu pasai pa nak entry dan exit satu2 kaunter…

HFZ
HFZ
1 year ago

2 hari kelas memang berbaloi ajar teknik yg sepatutnya yg blh bantu kita lebih jelas tentang pengerakan sesuatu counter dimana kita dapat buat keputusan yg tepat dsertai indicator yg diajar oleh cikgu TCT amat berkesan bila digabungkan utk menyakinkan signal tindakan terawal beli atau jual terima kasih sudi buat kelas di Penang 23hb dan 24hb minggu lepas . Terbaek!!!

Niza Jamil
1 year ago

Assalamualaikum,blh beri details kelas?

Azhari
1 year ago

lepas masuk kelas, baru nampak jelas kenapa harga naik, turun, mana resistance, patut hold lagi atau x, bila kena cut loss. boleh kejar lagi ke harga dah tinggi dsb. overall, bertambah paham dan cikgu2 tak lokek ilmu. Terima kasih!

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

Kak Izan
1 year ago

Alhamdulillah selepas 2 hari kelas, baru nampak jelas macamana nak trade saham dgn betul. Sebagai newbie, ilmu yang diberikan dah cukup jelas, faham dan padat.
Masuk kelas terus straight to the point belajar teknik bagaimana nak trade saham. Tiada buang masa dgn perkara selingan. Sangat berbaloi dgn harga yuran..
Terima kasih cikgu

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

Mohamad isa
1 year ago

Best

Zami
Zami
1 year ago

Terbaik kelas TCT, memang mudah faham semua teknik2 yang diajar. Indikator yang diberikan juga sangat jelas. Terbaikk dan recommended!

Saravanan
1 year ago

Best for new comer, and those who are stucked without guide….
The best down to earth sifuu’s Guidance’s is assured.

Amran Hisham
Amran Hisham
1 year ago

Alhamdulillah. 2 hari yg penuh padat dengan ilmu TA dgn indicator2 yg padu yg boleh memberi keyakinan waktu yg sharp untuk entry dan exit win. Indicator custom TCT yg padu yg amat terbaik. Selepas kelas ini, kita sudah boleh membaca arah tuju sesuatu kaunter sama ada berpotensi atau sebaliknya. Terima kasih cikgu-cikgu TCT dan admin TCT yg mantap.

Saya syorkan anda join kelas ini segera!

Ji
Ji
1 year ago

Dulu pernah join kelas saham advance (bukan aaa)
Nak banding dengan kelas tct ni memang banyak beza nya

Cikgu2 pon memang sempoi
Cuma saya nak nasihatkan yang memang kosong pasal saham kena belaja basic dulu. Tengok YouTube pon cukup. Search je indicator2 kat atas tu

Tapi nak mai jugak pon xdak hal. Sebab kalau tak faham boleh datang lagi buat revision.

Yang best nya dapat indicator2 best.free ja
Ada yg indicator tu kat lua harga 10k

Mohd Zulakbar
1 year ago

Salam Tuan.boleh dptkan tarikh kelas atau seminar pasa bulan September?. Terima kasih

Admin TCT
Reply to  Mohd Zulakbar
1 year ago

As salam, Tuan boleh wassup saya di 0194444899, sy akan berikan detail ya

WANI
WANI
1 year ago

Dah 2 minggu bersama TCT. Support cikgu tak pernah kurang. Dalam kelas pun penyampaian jelas. Di telegram pun jelas menjawab persoalan dari student. Recommended.

Irfan
Reply to  WANI
1 year ago

Boleh bagi diskaun? Dah untung nanti kita top up bagi cukup 1400

saifurudin_tct
Reply to  Irfan
1 year ago

tuan boleh wassup sy 0194444899

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham Analisis Teknikal […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham Analisis Teknikal […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham Analisis Teknikal […]

trackback
1 year ago

[…] Kelas Saham Analisis Teknikal […]

Top
error: Content is protected !!
Traders Corner
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien