Anda sedang trade saham dan lebih banyak rugi berbanding untung,  anda dijemput untuk menyertai Kelas Saham Analsis Teknikal TCT yang sangat mudah untuk difahami seterusnya dapat meminimumkan kerugian dan memaksimumkan keuntungan. Kami akan ajarkan bagaimana untuk membeli didasar dan menjual di puncak. Sekarang ini, ramai yang membeli di puncak dan menjual di dasar. Oleh sebab itu, ramai yang kerugian didalam pelaburan saham. Sempena PKP (RMO) ini, kami mengadakan kelas Analisis Teknikal (Advanced) ini secara ONLINE. Boleh abaikan perenggan di bawah dan scroll terus ke bahagian silibus dan pendaftaran ya jika berminat untuk mendaftar.

(Abaikan Perenggan Ini, kerana sekarang hanya kelas online. Terus Scroll ke bawah untuk silibus ya). Kelas Saham Analisis Teknikal TCT anjuran kami akan diadakan di The Atmosphere,  Seri Kembangan , Selangor. Bagi yang tinggal jauh,  boleh sewa hotel bajet yang terletak lebih kurang 100m dari lokasi bilik seminar. Boleh search Hazzana Boutique Hotel. Kebiasaannya kelas diadakan selama dua hari iaitu pada hari Sabtu dan Ahad dari pukul 9.00 pagi hingga 5.30 petang dan kadang-kadang terlajak sehingga pukul 6.30 or pukul 7.00 kerana keterujaan berbincang kaunter-kaunter yang berpotensi untuk profit. Ramai yang menyertai kelas kami memang teruja apabila terang mata melihat arah tuju chart sesuatu kaunter. Makan dan minum juga disediakan iaitu tiga kali sehari (sarapan, makan tengah hari dan minum petang).

SILIBUS KELAS

Didalam kelas saham ini, kami akan kongsi teknik yang simple tetapi efektif. Selepas ini lebih mudah untuk menentukan adakah kaunter tersebut sesuai untuk dibeli atau sekadar membuat technical rebounce dan akan sambung turun ke bawah. Antaranya yang akan kami kongsikan didalam kelas adalah seperti berikut:

Penggunaan Trading Platform Advance Indicator yang lebih advance serta Teknik penggunaannya
😳Setup Mata Helang
👍🏼Cara paling senang mencari kaunter
👍🏼Cara mencari sector yang aktif
🤑 Nak detect jerung yang masuk
📉 Advance Support & Resistance
📊 Candle Pattern
📊 Ichimoku
📈 Parabolic SAR
📉Penggunaan EMA
📉 Advance Bollinger Band
📈 RSI
📉 MACD
📈 Advance chart pattern
📉 Heikin Aishi
Arah pergerakkan kaunter yang lebih jelas Indicator Khas TCT
💡 Buy Signal terawal
🧨 Sell signal terbaik
🤾🏻‍♂️ Kaedah Fast In Fast Out
🔪 Teknik tangkap Pisau
✅  Teknik Intraday – teknik fav
🎢  Price & Volume analysis
🚴🏼‍♂️  Teknik Cilok Tang Kona
👉🏻 Mudah membuat kajian
👉🏻 Kajian 2,3 minit sahaja
👉🏻 signal Entry/Exit pada chart

Kami juga akan kongsikan tips-tips untuk membuat kajian kaunter berdasarkan Fundamental Analysis.

Perkongsian ini juga termasuk cara memahirkan chart – chart dengan mengabungkan indicator yang betul agar mampu membuat keputusan dengan baik apabila bersaham. Kami juga akan ulas lebih mendalam tentang semua teknik trade yang kami kongsikan di dalam website ini.

Semoga selepas menyertai kelas saham teknik trade TCT anjuran Traders Corner, anda mampu untuk lebih berjaya didalam dunia pelaburan saham dan mampu untuk menjana keuntungan secara konsisten.

💵BONUS!

GROUP EXCLUSIVE
Kami akan masukkan anda ke dalam group telegram exclusive yang sentiasa aktif  dimana kami akan kongsikan kaunter-kaunter yg sedang membuat reversal (bullish directional movement) dan kaunter-kaunter yang sedang membuat pertukaran trend. Kami juga akan kongsikan setiap hari kaunter-kaunter yang dijangka akan membuat kenaikan berdasarkan chart dan candle pattern. Jadi, anda mudah untuk fokus dan lebih mudah untuk membuat pemilihan kaunter.

LIVE TRADE SETIAP HARI RABU
Setiap hari Rabu, kita akan live trade bersama-sama untuk mengkaji kaunter-kaunter yang berpotensi.

** Tiada live trade pada hari tersebut jika coach ada urusan.

 

1. Semak Tarikh dan Waktu 2. Semak Harga
30&31 Januari 2021 | 9.00 am RM1799
3. Info Pembayaran 4. Isi Borang
CIMB BANK
8600654598 (Shutter Fingers)
Setelah buat bayaran, boleh isi borang di bawah dengan maklumat yang lengkap.
5. Semak E-mail 6. Klik Pautan Zoom
Sila semak email setelah mengisi borang. Anda akan menerima pautan zoom kelas.
Sila hubungi admin jika anda tidak menerima sebarang email.
Sila klik pautan zoom kelas sebelum kelas bermula.
Sila isikan maklumat di bawah dengan lengkap. Sila pastikan resit pembayaran bukan diambil menggunakan camera handphone. Resize bukti pembayaran sebelum submit. Terima kasih.
Top
error: Content is protected !!
Traders Corner
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien